Over Vera de Backker

Vera is geboren op 13 april 1962 in Heemstede. Als kind maakte ze heel makkelijk contact met de natuur, de elfjes, hoorde ze de fluisteringen van de wind en zag ze, als ze haar ogen sloot, prachtige kleuren. Ze vertelde ook graag verhalen. Die verbeeldings­kracht en de teken­vaardigheden opgedaan op de academie vertaalde zich later in het illustreren van prenten­boeken. Er zijn er zo’n vijftigtal verschenen, ware passie!

Vera de Backker: illustrator, beeldend­ kunstenaar en Creatief Kleurdocent.

Vanaf haar afstuderen in 1987 aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht is Vera gaan illustreren en maakt ze schilderijen. Ze werkt met heldere intense kleuren, maakt haar illustraties met gouache-verf en schilderijen met acrylverf.

Als professional in bewust­wording kun je jouw eigen kaarten­deck door (en met) Vera laten maken. Neem daarvoor contact op: 06 24 152 852.

Een kaartendeck heeft een eigen frequentie/energie die heel inspirerend kan werken zoals ‘De Kracht van Kleur’

Voor een reading met de kleur-inspratie­kaarten of persoonlijke creatieve coach-sessies kijk bij Coaching via kleur. Op deze site zijn diverse werkvormen te vinden. De kleuren hebben boodschappen voor ons als we ze leren ‘lezen’.